M: Kuperkeikkaa yrittänyt WJ Grand Cherokee

Vain Jeepin osien ja koko autojen myyntipalsta...
Keimo
Viestit: 141
Liittynyt: 29.01.2016. 17:51
Paikkakunta: Heinola

M: Kuperkeikkaa yrittänyt WJ Grand Cherokee

Viesti Kirjoittaja Keimo » 29.07.2019. 16:24

Myydään mieluiten kokonaan tai sitten osa kerrallaan katollaan käynyt Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 vuosimallia 1999. Kilometrejä oli ehtinyt kertyä jotain 210tkm luokkaa.
Katto painui jonkin verran sisään, tuulilasi ja apparin puolen ovien lasit särkyivät mutta airbagit eivät lauenneet tällissä. Eli kori on kuperkeikan runtelema, mutta tekniikka pääosin ehjää. Omat taidot ja mielenkiinto eri riitä tuota enää käyttöautoksi oikomaan eikä korjauttamisessa varmasti olisi taloudellisesti mitään järkeä.
Neliveto tässä mallia Quadra-Trac II eli NV247 + avoimet perät akseleissa.
Moottorinohjaus ei antanut vikakoodeja mittaristoon ennen eikä jälkeen kuperkeikan. En ole yrittänyt käynnistää, koska jotain lientä valui ulos (olisko ohjaustehostimen jäähy ottanut vähän kipeää tms.).

Joitain pisteosia tarkoitus irroitella omaan käyttöön (hommasin kesäloman Jeepittä kärvisteltyäni jo "uuden" samanlaisen!).

Koko auto voisi vaihtaa omistajaa helposti esimerkiksi 1500 eurolla ja perusteltuja tarjouksia kuunnellaan (ei minulla ole oikeasti mitään käsitystä minkä arvosta tuossa olisi ehjiä osia helposti myytävissä, kunhan heitin).

Osia en vielä ala tähän listaamaan, katsotaan josko tulee jossain vaiheessa intoa ja aikaa perehtyä ja irrotella ja hinnoitella. Kysymällä selviää ja katsotaan hinta sitten yhdessä sopivaksi (riippuen miten työlästä kyseinen osa on irroittaa, kuka sen tekee, onko itsellä tarvetta, arvaus "markkinahinnasta" jne.). Tiedän, että Jeepin osat eivät ole tehty kullasta eli en odota samaa kilohintaakaan siitä saavani.

Ei ole vaimolta lupaa tuota loputtomasti omalla tontilla säilöä, vaikka onkin piilotettu pressutallin sisään! Ja toisaalta Kuusakosken portille on matkaa vain kolme kilometriä, eli sinnekin sen varmaan voi ilmaiseksi viedä...

Minuun saa yhteyden vastaamalla tähän, yksityisviestillä, sähköpostilla juha ät korkeajännite.fi (ilman ään pisteitä), puhelimella 040 6691963.
Auto on Heinolassa.
Grand Cherokee 4.7 Limited -00 vakio (vielä toistaiseksi?)

Keimo
Viestit: 141
Liittynyt: 29.01.2016. 17:51
Paikkakunta: Heinola

Re: M: Kuperkeikkaa yrittänyt WJ Grand Cherokee

Viesti Kirjoittaja Keimo » 06.09.2019. 14:55

Vielä ei ole tästä kelvannut muille kuin takalyhdyt ja pätkät niihin liittyvää johtoa. :shock:

Moottorinohjaimesta on avattu keskustelu ja omaan käyttöön olen irroitellut kuskin oven lukkolaitteen. Omaan käyttöön on niinikään jäämässä myös ainakin takalasin pyyhkimen osat kun tuossa "uudessa" se on täysin hengetön ja väärässä asennossa. Ja äänenvaimentajan sekä putken loppumutkan meinasin myös vaihtaa tästä tuohon uudempaan kun olin ne just ehtinyt tähän uusia.

Oman irroittelun jäljiltä irtonaisena olisi esimerkiksi kuskin oven lasi (esitetään hinnaksi 30e).
Grand Cherokee 4.7 Limited -00 vakio (vielä toistaiseksi?)

Keimo
Viestit: 141
Liittynyt: 29.01.2016. 17:51
Paikkakunta: Heinola

Re: M: Kuperkeikkaa yrittänyt WJ Grand Cherokee

Viesti Kirjoittaja Keimo » 15.11.2019. 9:44

Moottorinohjain myyty. Raidetangon nappasin myös tuohon toiseen kun joku oli siihen laittanut banaanin.. (tai sitten se meni kesällä ImacInnesin kanssa Jeep Ranchilla möyriessä kevyessä kantokosketuksessa). Banaanin saa toki tähän mukaan niin helpompi siirrellä.

Osta Kokkolasta ehjä kori (nettivaraosassa näyttää olevan konevikainen WJ kaupan) ja hae tästä siihen priima moottori! Halvalla pätevä WJ 8)

Vaihdossa huomioidaan mm. peräkärry, lumilinko, vanhan (50-luvun) talousrakennuksen purkujätteen hävitys, samaisen rakennuksen kivijalan purku ja hävitys, katkaisujiirisirkkeli, Jeeppiin (WJ) kestävämpien helmojen sepittäminen ja muutaman ruostepaikan hitsaus, ym. ym. :shock:
Grand Cherokee 4.7 Limited -00 vakio (vielä toistaiseksi?)

Kirjoita vastaus