Sivu 1/1

Kosteushäiriö ZJ

Lähetetty: 21.11.2016. 18:46
Kirjoittaja Urkki
Kovasti on ollut märkää, ja ZJ alkoi temppuilla, tietenkin:)

Olin koko viikonlopun liikkeellä ja käytin välillä lämpimäänkin autoon Webastoa. Sunnuntaina iltapäivällä kaveri ihmetteli, mitä rumpusooloa kuuluu apparin puolelta. Releet pitivät omaa elämäänsä. Lämmityslaitteen puhallin toimi koko ajan, myös silloin, kun autosta oli virrat pois ja ovetkin lukossa (avain ulkopuolella tällä kertaa). Puhallin piti sulkea kääntämällä keskimmäinen puhalluksen suuntaa säätävä kytkin nollille. Kotiin palattua releet naksuivat vielä tovin, kunnes ymmärsin avata konepellin lämpimässä tallissa. Naksuminen loppui saman tien.

Onko muilla vastaavia kokemuksia?
Onko tämä oire jostain oikeammasta viasta, vai ominaisuus?

Urkki

Re: Kosteushäiriö ZJ

Lähetetty: 22.11.2016. 0:03
Kirjoittaja rane58
Naapurin ZJ -93 V8 tekee samaa naksutusta, tosin ei aina.
Naksutus paikallistettu hanskalokeron alle, siellä yksi releistä naksuu ja ei lopu ennen kuin ottaa akunkengän irti. :?
Lämppärin puhallin kyllä toimii oikein.

-Mikä mättää....? :shock:

Re: Kosteushäiriö ZJ

Lähetetty: 06.12.2016. 18:47
Kirjoittaja khager
Loppukesästä ZJ sekosi, ja puhallin jäi myös päälle. Sytytti itsestään sisävaloja ym. Vika löytyi, ilmastoinnin huohotus tukossa ja sylki välillä vettä sulakerasiaan. Vettä oli lattialla n 5cm. Auto oli pojalla lainassa ja hän kiroili kun akku hyytyi, oli parkissa keula ylöspäin joten vedet valui takajalkatilaan.

Re: Kosteushäiriö ZJ

Lähetetty: 06.12.2016. 23:03
Kirjoittaja Sikli
Taitaa olla ominaisuus. Oma ZJ seisoi kesän käytännössä pihassa, välillä siirtelin sitä kaivinkoneen ja maansiirtotöiden alta pois. Sitten muistin että se autohan piti katsastaa joten raaputtelin Jeeppiä henkiin. Akku piti vaihtaa kun oli kuollut -> puhallin jäänyt päälle itsestään, sähköt vilkkuivat miten sattuu ja kuskin jalkatilassa pari senttiä vettä. Pari viikkoa kun ajelin sillä päivittäin niin pikkuhiljaa viat korjaantuivat ja se puhallin ei jäänyt enää päälle, nyt siinä ei vaihteen vuoksi ole mitään muuta vikaa kuin kulutus. Varsinaisella käyttöautolla ajaa tankillisella yli tuhat kilometriä, Jeeppi vie sitten reippaasti enemmän. Bensakauppiaat lähettää varmaan taas joulukortteja hyvälle asiakkaalle. :roll: