XJ sulakeboksi ongelma.

Tänne asiaa ja kysymyksiä Jeepin sähköistä....
juhis
Viestit: 2
Liittynyt: 09.10.2018. 21:06
Paikkakunta: nurmes

XJ sulakeboksi ongelma.

Viesti Kirjoittaja juhis » 09.10.2018. 21:53

Terve! Osaako kukaan kertoa sulakeboksin irrotuksesta, koska minulla uupuu virrat sulakkeesta. Mahtoi olla sähköpeilit, sisävalot, radio ja kellon muisti mitkä eivät toimi, kun ei tule sitä virtaa sulakkeeseen. Vaiko olisikko viisainta vetää vain piuha ja sulake väliin batt kohdasta siihen kyseiseen dome sulakkeen paikalle? Batt kohta on näköjään tyhjä ja siitä tulee jatkuva virta. Autoni on Cherokee vm:89 LTD.

Tracker
Viestit: 59
Liittynyt: 03.04.2017. 13:06
Paikkakunta: Kuopio

Re: XJ sulakeboksi ongelma.

Viesti Kirjoittaja Tracker » 22.01.2019. 17:52

Tapaus XJ TDi -99 vuoti vedet sopivasti sulakekeskuksen päälle oikealla jalkatiloissa ja Jeeppi protestoi tilannetta eräänä iltana käynnistämällä molemmat äänimerkinantolaitteet tauottamaan huutoon. Syy oikosulku äänitorven releellä vesihauteen ansioista.

Ratkaisu: jälkiasennetun tuulilasin yläreunan tiivistäminen ja tulipellisssä oikeanpuoleisen etuistuimen kohdalla olevan vedenpoistoletkun puhdistaminen karikkeesta, eli neulasista ym. Voyagerissa oli sama ”Chrysler-patentti” ja vedet tulvivat sisään puhaltimen asennusaukosta.

Vastauksena varsinaiseen kysymykseesi; poista verhoilumuovit ympäriltä, niin näet kiinnityksen. -kaapeli pois akulta alkuun. Omassa projektissa homma hoitui WD40 suihkuttelulla purkamatta mitään isommin. Myös sulakkeella voi hioa hapettumia liikuttelemalla sitä edes takaisin.
Jeep on aito jeeppi.

Kirjoita vastaus