Grand Cherokee saksasta?

Tänne kaikki yleiset tekniikan kyssärit....
Mkkko
Viestit: 1
Liittynyt: 25.11.2019. 12:48
Paikkakunta: Kotka

Grand Cherokee saksasta?

Viesti Kirjoittaja Mkkko » 25.11.2019. 13:02

Onko raadilla kokemuksia jeepin tuonnista saksasta suomeen? Jeeppikuumetta on podettu jo pidemmän aikaa ja nyt iski työkeikka Saksaan. Joten ajattelin tuoda täältä tuliaisiksi itselle jeepin. :D

Grand Cherokee 5.7 hemi osuisi budjettiin ja yhtä 2006 vuotista jo vähän kyselinkin. Myyjän mukaan auton ensimmäinen omistaja on tuonut sen uutena jenkeistä Saksaan. Aiheuttaako se ongelmia rekisteröinnissä? Itsellä ei mitään kokemusta tuonti autoista. Eli maltanko vielä mieleni ja odottelen jos myyntiin tulisi "eu-versio"?

Mikko

Maastis
Viestit: 69
Liittynyt: 16.02.2018. 19:55
Paikkakunta: Pohjanmaa

Re: Grand Cherokee saksasta?

Viesti Kirjoittaja Maastis » 28.11.2019. 21:24

Hei

En ole tuonut Jeeppejä, mutta Mersuja kylläkin. Ei mitään ongelmia rekisteröidä Suomeen, etenkin kun on ollut jo saksan kilvissä. Kannattaa katsoa saksan otteesta mikä on CO päästö ja verrata sitä uutena EU alueella myytyyn. Siinä voi olla eroja, koska eu ulkopuolelta tuoduissa joskus käytetty laskennallisia arvoja. Joskin Jeepin tapaukses vsikutus vois olla positiivinen :). Viimeisimmän MB kanssa sai vähän vääntää kun ostin saksasta, mutta ei ollut sielä rekisterissä kun oli juuri tuotu Sveitsistä. Auto oli alkujaan USA tuonti. Meinasivat sen laittaa täällä lasketulla co arvolla, mutta sain lopulta TUV Nordilta todistuksen jonka mukaan päästö vastaa EU alueella myytyjä. TUV on Trafin yhteistyökumppani niin sitte alkoi onnistua.

Kirjoita vastaus